Over Van Beveren Aluminium

Een professionele oplossing voor elk type project.
Omdat ons succes afhankelijk is van uw succes

Wie zijn we?

Van Beveren is een 100 % Belgische familieonderneming die zich al 60 jaar positioneert als onmisbare partner in aluminium buitenschrijnwerk. Als ontwerper-producent biedt Van Beveren performante en esthetische oplossingen aan. Door het uitgebreide gamma producten : ramen, deuren, schuiframen, veranda's, gordijngevels, carports...kan Van Beveren Aluminium oplossingen volledig "op maat" bieden voor elk project van de professionele partners. Met een infrastructuur van 30.000 m2 en een uitgebreid netwerk fabrikant-experts is de Belgische onderneming goed gepositioneerd op de BENELUX-markt en ontwikkelde het bedrijf zijn activiteiten in meerdere andere landen wereldwijd.

Daarnaast beschikt Van Beveren ook over een eigen laklijn.

Wat bieden we aan?

Door het uitgebreide gamma producten: ramen, deuren, schuiframen, veranda’s, gordijngevel, carports.. kan Van Beveren Aluminium u een oplossing volledig “op maat” leveren voor elk project in om het even welke stijl.

De medewerkers van ons technisch centrum staan klaar voor fabrikanten, ontwerpers, promotoren, architecten en algemene aannemingswerken die onze systemen in hun projecten wensen te integreren.

De producten van Van Beveren Aluminium beantwoorden aan al uw verwachtingen betreffende isolatiewaarden, design en stevigheid.
De onderneming Van Beveren Aluminium beschikt over een eigen testcentrum. Al onze systemen worden bijgevolg getest en gecertificeerd: ATG, SKG…

De lakwerken zijn gegarandeerd in overeenstemming met de Qualicoat-norm.

De anodisering is gegarandeerd in overeenstemming met de Qualanod-norm.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.